Glazbala Kos

Glazbala Kos Ispis

Web stranice načinjene kao CMS (eng. Content Management System - sustav za upravljanje sadržajem) u kojem klijent sam dodaje i mijenja sadržaje.

Izgled stranica odiše raskošnim antiknim ugođajem u koji su se fantastično uklopili glasoviri i pijanina kojima se tvrtka bavi, a sve je popraćeno obiljem fotografija i video sadržaja.

glazbala kos

galerija slika video sadržaj uređivanje stranice

administracijski centar  php kod CSS kod

Što smo napravili:
web portal (Web paket Portal/CMS) u kojem korisnici sami dodaju i uređuju sadržaje (web stranice), modul za jednostavan upload i objavljivanje slika, dokumenata i video materijala, atraktivan dizajn stranica, kontakt forma za slanje upita, interaktivna karta lokacije tvrtke, galerije slika, video sadržaji, ankete, oblak tagova, pretraživanje sadržaja, dodatni JavaScript i CSS za efektivni prikaz slika (lightbox efekt) ...

Osnovna SEO optimizacija sadržaja (ključne riječi, title, alt i meta-tagovi, SEO-friendly URL i sitemaps...), ispravan CSS i HTML Transitional kod, napredni server-caching te kompresija JavaScripta i CSS-a radi bržeg učitavanja stranica.

Stranice su kompatibilne sa IE 6-8, Firefox, Chrome i Opera web preglednicima.

Website:
www.glazbala-kos.hr

 

Twitter

Twitter Pratite nas na Twitteru

Uskočite u najbrže rastuću društvenu mrežu i pratite nas na Twitteru pomoću svog računala ili mobitela.

Facebook

Facebook Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i Vi. Iskoristite popuste i pogodnosti koje dajemo samo našim Facebook fanovima!

RSS kanali

  RSS kanali vam omogućuju da doznate kada se na određenoj web stranici pojavio novi sadržaj. Štedite vrijeme i uvijek ste prvi informirani.

Ispravan XHTML i CSS kod

Valid XHTML 1.0 Transitional

Ove stranice imaju ispravan XHTML kod.

Valid CSS

Ove stranice imaju ispravan CSS kod.