Naslovnica Naslovnica Naše usluge

Naše usluge Ispis

Savjetovanja

Savjetovanje kod izbora programa, računala i opreme. Analiza Vaših zahtjeva i potreba te nalaženje optimalnog rješenja. Ukoliko je to potrebno možemo umjesto Vas testirati programe i opremu.

Programiranje

Izrada programa potpuno poštujući korisnikove želje. Od malih programa za jednostavne namjene, preko složenih poslovnih programa povezanih s bazama podataka do Internet rješenje. Programiramo na raznim tehnologijama, uz korištenje većine programskih jezika. Programiranje web aplikacija i programiranje klasičnih desktop aplikacija.

Web stranice

Unatoč kaotičnosti Internet ima svoje zakonitosti i pravila. Naši savjeti će Vam pomoći da Vaše stranice budu bolje, da ih tražilice lakše indeksiraju, da svoje reklamne napore uputite u pravom smjeru i na pravo mjesto.
Osim savjetovanja, nudimo kompletan web dizajn i izradu web stranica, SEO optimizaciju web stranica te hosting stranica na našim serverima i to sve bez "puno kompliciranja" - po sistemu ključ u ruke.

Grafički dizajn

Neke od usluga grafičkog dizajna koje nudimo su: dizajn i izrade logotipa, dizajn zaštitnog znaka, osmišljavanje zaštitnog slogana, dizajn vizitki (posjetnica), izrada zaštitnih maskota, ilustracija i karikatura, osmišljavanje kompletnog vizualnog identiteta tvrtke, usluge dizajna plakata, propagandnog letka, cjenika, kataloga...

Administracija i održavanje računala

Instalacija računala, operativnih sustava i programa. Održavanje računala, mreža i informacijskih sustava. Zaštita i briga o podacima i sigurnosti Vašeg sustava. Vodimo brigu o redovitim sigurnosnim i ostalim nadogradnjama programa i računala koje koristite. Operacijski sustavi koje podržavamo i administriramo su Linux, Windows 9x/2000/XP/Vista/7 i DOS.

Podrška za free i open source rješenja

Ako je jedan od Vaših glavnih razloga za nekorištenje otvorenog koda bilo to što za njega nije bilo podrške vrijeme je da ga počnete koristiti jer mi nudimo podršku za cijeli niz open source rješenja. Kontaktirajte nas za pojedinosti koje Vas interesiraju.

Obrada podataka

Obrada podatka, "rudarenje" za podacima, konverzija podataka između različitih formata, analiza podataka, izrada izvještaja i statistička obrada podataka.

Prodaja računala

Iako se ne bavimo prodajom računala, možemo Vam pomoći savjetom pri odabiru računala i računalne opreme, a nakon toga Vas uputiti kod najpovoljnijeg prodavača.

 

Twitter

Twitter Pratite nas na Twitteru

Uskočite u najbrže rastuću društvenu mrežu i pratite nas na Twitteru pomoću svog računala ili mobitela.

Facebook

Facebook Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i Vi. Iskoristite popuste i pogodnosti koje dajemo samo našim Facebook fanovima!

RSS kanali

  RSS kanali vam omogućuju da doznate kada se na određenoj web stranici pojavio novi sadržaj. Štedite vrijeme i uvijek ste prvi informirani.

Ispravan XHTML i CSS kod

Valid XHTML 1.0 Transitional

Ove stranice imaju ispravan XHTML kod.

Valid CSS

Ove stranice imaju ispravan CSS kod.