Naslovnica Naslovnica Naša misija

O nama Ispis

Inventum se od 2004. godine bavi informatičkim savjetovanjem, izradom softvera i web stranica, grafičkim dizajnom te instalacijom i održavanjem informatičkih sustava. Nalazimo se u živopisnom mjestu Ivanić Gradu nedaleko Zagreba.

Naša misija

Naše ime proizlazi od latinskih riječi "invenio" (naići na što, naći; doznati, otkriti, izumjeti) i "inventum" (onaj koji se čemu domišlja, izumitelj; izum, otkriće).

Shodno imenu, naša je želja da u nadolazećem periodu svojim klijentima pronađemo i omogućimo korištenje najboljih raspoloživih tehnoloških rješenja. Koristeći nove i najnaprednije dostupne tehnologije, želimo pomoći klijentima da u potpunosti iskoriste potencijale koje im pružaju računala i Internet.

Vjerujemo da ćemo im time značajno olakšati ostvarenje njihovih poslovnih ciljeva te im tako posredno pomoći da postanu i ostanu lideri u domeni poslovanja kojim se bave.

Program neprofitnih organizacija

"Uspjeh u životu ne mjeri se time koliko imamo nego koliko dajemo drugima".

U skladu s ovim motom, Inventum daje popust 25-50% na svoje proizvode i usluge neprofitnim organizacijama (škole, bolnice, neprofitne udruge, humanitarne i dobrotvorne organizacije...). Osim toga, neki od Inventumovih proizvoda potpuno su besplatni za sve zainteresirane korisnike.

 

Twitter

Twitter Pratite nas na Twitteru

Uskočite u najbrže rastuću društvenu mrežu i pratite nas na Twitteru pomoću svog računala ili mobitela.

Facebook

Facebook Pratite nas na Facebooku

I mi smo na Facebooku, baš kao i Vi. Iskoristite popuste i pogodnosti koje dajemo samo našim Facebook fanovima!

RSS kanali

  RSS kanali vam omogućuju da doznate kada se na određenoj web stranici pojavio novi sadržaj. Štedite vrijeme i uvijek ste prvi informirani.

Ispravan XHTML i CSS kod

Valid XHTML 1.0 Transitional

Ove stranice imaju ispravan XHTML kod.

Valid CSS

Ove stranice imaju ispravan CSS kod.